Ima kdo več podatkov, zakaj ?(PRVOAPRILSKA)
Ima kdo več podatkov, zakaj ?(PRVOAPRILSKA)
Kot kaže smo vsi člani S5 SOTA vodilne ekipe dobili enako sporočilo s strani MT. Ne vem kaj jih je napeljalo na to, da nam oporekajo ustanovitev in po njihovo kršenje navedenih členov v ARM-u.
Nerazumno in nepošteno se mi zdi, da nam imajo namen pobrisat vse aktivacije do datuma s katerim naj bi začeli veljati popravki vrhov, ki smo jih zadnje tedne urejali. Za nepoučene naj povem, da smo iz G dobili SRTM višinske podatke Slovenije, ki kažejo, da nekateri že aktivirani vrhovi ne dosegajo minimuma P150.
Še leto ni mimo pa smo jim že v zobeh! Te igre so blago rečeno nepoštene in v kolikor se bodo stvari odvijale v smeri kot so jo v sporočilu zapisali, ne vidim smisla sodelovanja v S5 MT in v SOTA programu sploh!
Več o zgoraj napisanem je tule: http://www.sotawatch.org/reflector.php? ... 6002#24513
Nerazumno in nepošteno se mi zdi, da nam imajo namen pobrisat vse aktivacije do datuma s katerim naj bi začeli veljati popravki vrhov, ki smo jih zadnje tedne urejali. Za nepoučene naj povem, da smo iz G dobili SRTM višinske podatke Slovenije, ki kažejo, da nekateri že aktivirani vrhovi ne dosegajo minimuma P150.
Še leto ni mimo pa smo jim že v zobeh! Te igre so blago rečeno nepoštene in v kolikor se bodo stvari odvijale v smeri kot so jo v sporočilu zapisali, ne vidim smisla sodelovanja v S5 MT in v SOTA programu sploh!
Več o zgoraj napisanem je tule: http://www.sotawatch.org/reflector.php? ... 6002#24513
Re: Ima kdo več podatkov, zakaj ?
.
Zadnjič spremenil S57PZ, dne 12 Jul 2010, 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Do omenjenega članka izgleda da ni več mogoče dostopati. Sam pa sem iz njihove strani dobil sporočilo, da mi bodo verjetno brisali JA 001. Grrrr
Lp Boris
Lp Boris
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Ma, to gre sigurno po frisih !
Meni bodo brisali samo Kozlov Rob, JA-054. Bodo imeli toliko jajc, da povedo, zakaj?!
Bomo šli po stopinjah zahodnih sosedov? Končno, razmigali se bomo še zmeraj lahko; kako bo reagirala pa lovska srenja, ko se bo mučila okoli točk, pa ni naša briga.
73 es cu on the air!
Meni bodo brisali samo Kozlov Rob, JA-054. Bodo imeli toliko jajc, da povedo, zakaj?!
Bomo šli po stopinjah zahodnih sosedov? Končno, razmigali se bomo še zmeraj lahko; kako bo reagirala pa lovska srenja, ko se bo mučila okoli točk, pa ni naša briga.
73 es cu on the air!
ma podn da je kaj ali nas imajo res vsi za neke loleke ali kaj!revolt :mrgreen:ali pa je vse skupaj prvoaprilska
73 DE S57GB Antena je važna!
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
S57D napisal/-a:Ni prvoaprilska...vse je res!
73, Miloš S57D
p.s.
Kar se mene tiče, sem zaključil s SOTA aktivnostjo, zato oddam svojo SOTA opremo: nekaj postaj, antene, nahrbtnik, akumulator, fiberglas palice ....
Kdor prvi pride, prvi odnese ....
Ja Miloš na nas pa nisi nič pomislil, kateri nismo ravno iz LJ.
Sem že prišibal na pol poti , ampak, ker nimam toliko kondicije sem se raje obrnil, da mi je uspelo prišibat nazaj do doma.
73 de S56WRT - Robert
Pa ravno zdaj,ko sem hotel predlagati novo S5/krtino na robu domačega travnika .
Lep pozdrav,
Miran
Lep pozdrav,
Miran