RAZPRTIJE-RIBARIJE

Manjaktualne stvari

Moderatorji: s58rs57bba

Odgovori
Uporabniški avatar
s57gb
Kraj: Podgorica pri Ljubljani JN76HC

RAZPRTIJE-RIBARIJE

Odgovor Napisal/-a s57gb »

še prva obletnica ni mimo že prihaja do razhajanj kdo je bil in kdo ne točno oz.pravilno ali res na vrhu,kje je res vrh,iz slike je razvidno,da si zgrešil vrh in kup pripomb o delu aktivatorjev pa brisanje postov in še kaj.v redu,so tukaj tudi pozitivne in dobrodošle pripombe a večina je slabih,mogoče celo zlonamernih kakor želite.če se mislite iti takšnele neumnosti najbolje,da štacuno zapremo še preden se je dobro odprla.

to je moje mnenje in se ni treba strinjati z njim :mrgreen:

http://picasaweb.google.si/bostjan.gubi ... 0655029762
sem bil na vrhu ali ne?
73 DE S57GB Antena je važna!
s57x

Re: RAZPRTIJE-RIBARIJE

Odgovor Napisal/-a s57x »

Pravila za SOTA aktivnost so točno določena in vsi, ki se s tovrstno aktivnostjo ukvarjamo, jih moramo spoštovati. Določena so tudi odstopanja; vse, kar je izven tega, ni v redu.

Nikjer nisem zasledil, da prihaja do kakšnih razhajanj. Na vrhu si bil ali pa nisi bil. In če nisi bil, aktivacija ni veljavna!
Zakaj so poročila o aktivacijah zaželena? Gotovo ne zato, da kakšna inkvizicija ugotavlja, ali je bilo vse po »reglcih«. Opisi poti so še kako dobrodošli, pogosto celo potrebni, za uspešno mini ekspedicijo. Slike? Vsi vemo, čemu služijo. Morda so črnogledim res dokaz, da smo bili na (pravem) vrhu, veliki večini pa za vzpodbudo, da se še sami odpravijo na hrib.

Citiram: če se mislite iti takšnele neumnosti najbolje,da štacuno zapremo še preden se je dobro odprla.

Popolnoma se strinjam s tabo! Kdor ne spoštuje (SOTA) pravil in počne neumnosti, nima kaj iskati v naši družbi. Pravzaprav nima niti med radioamaterji kaj početi, saj dela vsem sramoto.

73 Jurij, s57x
S56WDN

Odgovor Napisal/-a S56WDN »

s57gb napisal/-a:sem bil na vrhu ali ne?
Boštjan kdaj rabiš tudi kaj takega :P
http://sl.netlog.com/s56wdn/photo/photo ... r=0#photos
in NEMOREŠ vrjet da tole stoji na poti na SOTO.

73 de S56WDN
Zbiram tolarje in evre kovance ter bankovce :) tako da če ima kdo kaj zame bom zelo vesel
Uporabniški avatar
s53x
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a s53x »

Joj kakšne misli!
Mene pa mama ni učila, da tako pišem!
http://s53x.wordpress.com/
First S5 SOTA Mountain Goat !
s54q
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a s54q »

Lahko kdo meni nevednežu razloži zakaj se sploh gre tukaj?
Ne razumem nič.

Lp Boris S54Q
s58r

Odgovor Napisal/-a s58r »

Boris, pozdravljen.

Ja verjetno nisi edini, ki se mu postavlja takšno vprašanje..... ne toliko na začetek, kot drugi del razprave....

Ne želim si da bi zadeve nadaljevali na takšen način.... mi je, pa ne vem zakaj, padla na misel naslednje primerjava:

Oseba A sreča osebo B in ga nagovori z "Dober dan".
Vprašanje : Kaj je oseba A s tem mislila oz. kakšen je bil njen namen ?

a.) Pozdrav osebe A, osebi B z iskreno željo, da mu polepša dan.
b.) Oseba A izgovori nekaj( iz navade ), kar še sama ne ve kaj.
c.) Oseba A v prenesenem pomenu provocira ( "zaje..." ) osebo B.
d.) Odvisno kdo je oseba B.

Vsak od nas preganja svoje probleme in tegobe vsakodnevnega življenja, na različne načine.....
A nismo rekli da je SOTA tisti del aktivnosti, v kateri najdemo skupno zadovoljstvo. Seveda o vseh stvareh nimamo enakega mišljenja.
To pa ne pomeni da ne sodelujemo tam, kjer je možno delovati v obojestransko zadovoljstvo.
Prav je, da izrazimo tudi svoje pomisleke, vendar uporaba različnih "pridevnikov" je nepotrebna....

Za dežjem, vedno posije sonce...... ta teden bo še večinoma deževalo, naslednji pa...... s katerega vrha se boste oglasili ?

73 de S58R - Rado
Odgovori