S5-SOTA zastavice
S5-SOTA zastavice
Vsem aktivatorjem, ki niso bili na srečanju ( Strmec, 14.06.2008 ) in niso prevzeli S5-SOTA zastavico ( S50TA, S57D, S52AA, S57OPZ, S57BNX, S56WDN, S57X, S55Z ), bo dostavljena po pošti ( oddano včeraj, na pošto ).
Boštjan S52FT , je že prevzel danes osebno.... da ne bo potrebno likati ... hi.
V kompletu z zastavico zemljevid S5-SOTA .... in lepo vreme za ta vikend ... hi.
Torej, se slišimo.....
73 de S58R - Rado
Boštjan S52FT , je že prevzel danes osebno.... da ne bo potrebno likati ... hi.
V kompletu z zastavico zemljevid S5-SOTA .... in lepo vreme za ta vikend ... hi.
Torej, se slišimo.....
73 de S58R - Rado
Re: S5-SOTA zastavice
Hoj,
Rado, se enkrat lepa hvala za dostavljeno zastavico in karto. S ponosom jo bom izobesil jutri, ko bom aktiviral James Bonda HI.
(PK-007)
73's
Rado, se enkrat lepa hvala za dostavljeno zastavico in karto. S ponosom jo bom izobesil jutri, ko bom aktiviral James Bonda HI.
(PK-007)
73's
Hvala za zastavico! Odlično se je obnesla, samo komarjev ne odganja.
73 es cu, Jurij, s57x
73 es cu, Jurij, s57x
Hvala, dobil tudi jaz... Nisem pa opazil, da bi bil na seznamu Srečko S57LSW, ki je tudi aktiviral vrh 15.06.2008..
VY 73 & GL de Dragan S55Z
Opravičilo Srečkotu, za mojo napako. Pošljem v ponedeljek.
73 de S58R - Rado
73 de S58R - Rado
HVALA Rado za poslano zastavico in pa SOTA zemljevid!
lp
Janez S51ZG[/quote]
lp
Janez S51ZG[/quote]
Spoštovani!
Zanima me, kje lahko kupim SOTA zastavico.
Namreč kot je iz prispevkov razvidno, zastavice so bile oddane prvim aktivatorjem.
Ne vem kako je z nami "zamudniki" ali imamo pravico do zastavice. Izgleda da nas je še kar nekaj interesentov SOTA aktiviranja.
GL 73 de Zdravko S52RZ
Zanima me, kje lahko kupim SOTA zastavico.
Namreč kot je iz prispevkov razvidno, zastavice so bile oddane prvim aktivatorjem.
Ne vem kako je z nami "zamudniki" ali imamo pravico do zastavice. Izgleda da nas je še kar nekaj interesentov SOTA aktiviranja.
GL 73 de Zdravko S52RZ