Kljub dobremu notranjemu izgorevanju ob vzponu se je telo na vrhu hitro ohladilo. Medtem, ko sem se mučil s sušenjem kontaktov na ročki el.tasterja, mi je temperatura očitno drastično padla, saj so se mi začele roke in noge nekontrolirano tresti in drgetati. Na trenutke sem uspel zbrati toliko koncentracije in se samokontrolirati, da sem v tistih parih sekundah mirno odpel le del prejetega pozivnega znaka korespodenta. Zato sem oddajal le sufiks in kratek 599 raport (ne, tega ne pišem ker sem se vas ustrašil;vedno dajam le 59(x)9, vendar ponavadi tudi GM,GA in 73, tokrat pa samo to kar sem napisal. Ni šlo drugače!). Nekateri so razumeli, da kljub oddanemu samemu sufiksu vem kdo so in da bodo pravilno zapisani v dnevniku, drugi so pa večkrat oddali svoj pozivni znak, kljub temu, da so v skoraj vsakem logu s sota aktivacij. Kaj čmo! ZG in OPZ sta vedela za kaj se gre! Bravo in hvala za razumevanje!

In po 20 minutah je drgetanje postalo tako nevzdržno, da kljub nekajkratnem QRX 2 in šibanju na vrh, malo naokoli in nazaj za postajo, nisem več zdržal. Boleti so začele že blazinice prstov.
Oddam samo še: SRY nw QRT es TNX for all QSO. In usul se je za dušo božajoči plaz pozdravov in zahvaljevanja za zvezo. SOTA bratje, ala vam vera! Lepo od vas!
TNX!

tudi medo je planinc!