S5 SOTA MT sestanek 28.3.2009
S5 SOTA MT sestanek 28.3.2009
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: S5 SOTA MT sestanek 28.3.2009
Miloš, pozdravljen.
Res je, da smo se nekateri člani MT ekipe danes srečali. Vendar ni šlo za nikakršen uradni sestanek MT ekipe. Pač glede na to, da naj bi bila danes konferenca ZRS in so nekateri člani MT ekipe tudi delegati oz. so se imeli namen udeležit konference, je bila to lepa priložnost da se vidimo , poklepetamo ( nekaj besed na temo korekcije seznama vrhov ki ga opravljamo in seveda "ham" debate.... ). Dobili smo se okoli 10. ure, na mojo željo, ker sem se moral do 13.30 vrniti v Celje. Prisotni so bili še S51UJ - Brane, S57XX - Jure, S57X - Jurij in naš Toni - S50NV. In moj namen, da izpolnim obljubo o plačani rundi. Pa še veljavnost te je vprašljiva, ker so fantje pili samo sokove in čaj ... hi.
Mimogrede, razmišljamo o srečanju, vendar zadeve še niso dogovorjene in ko bodo, bomo pravočasno obvestili.....
73 de S58R - Rado
Res je, da smo se nekateri člani MT ekipe danes srečali. Vendar ni šlo za nikakršen uradni sestanek MT ekipe. Pač glede na to, da naj bi bila danes konferenca ZRS in so nekateri člani MT ekipe tudi delegati oz. so se imeli namen udeležit konference, je bila to lepa priložnost da se vidimo , poklepetamo ( nekaj besed na temo korekcije seznama vrhov ki ga opravljamo in seveda "ham" debate.... ). Dobili smo se okoli 10. ure, na mojo željo, ker sem se moral do 13.30 vrniti v Celje. Prisotni so bili še S51UJ - Brane, S57XX - Jure, S57X - Jurij in naš Toni - S50NV. In moj namen, da izpolnim obljubo o plačani rundi. Pa še veljavnost te je vprašljiva, ker so fantje pili samo sokove in čaj ... hi.
Mimogrede, razmišljamo o srečanju, vendar zadeve še niso dogovorjene in ko bodo, bomo pravočasno obvestili.....
73 de S58R - Rado
Aha, če bi bilo javno objavljeno, bi bila runda prevelika 

73 de Andrej - S53MN
Živ, Andrej.
Štajerci nimamo to vrstnih pomislekov ....
lp
Rado
Štajerci nimamo to vrstnih pomislekov ....

lp
Rado
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
In tudi njemu je bilo žal, da ni šel raje z mano na čevapčičeS57D napisal/-a:Na konferenci sem srečal samo Braneta S51UJ, ...

Kar pa se tiče Jurija in Tonija si jih verjetno zgrešil. Sta šla nekoliko prej, saj sem se jaz zaklepetal s klubskimi kolegi iz Pirana. No, kasneje se je izkazalo to za zelo koristno odločitev, saj se mi je ravno pred nosom izpraznila mizica, drugače bi ostal brez čevapov

Edina resna informacija je, da smo se srečali z nekoliko zaspanim Andrejem (ZAB) - pa ne zaradi zgodnje ure, temveč zaradi WPX testa

Jure S57XX