CQ ZRS Priloga SOTA Slovenija

Manjaktualne stvari

Moderatorji: s58rs57bba

Odgovori
S57PZ

CQ ZRS Priloga SOTA Slovenija

Odgovor Napisal/-a S57PZ »

.
Zadnjič spremenil S57PZ, dne 12 Jul 2010, 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s57gb
Kraj: Podgorica pri Ljubljani JN76HC

Re: CQ ZRS Priloga SOTA Slovenija

Odgovor Napisal/-a s57gb »

nobl ni kaj :P lepa priloga z dovolj informacijami o SOTA aktivnosti.
73 DE S57GB Antena je važna!
S53MN

Odgovor Napisal/-a S53MN »

Priloga polna informacij, tako pravil, kot napotkov o varnem delu.

Me je pa zmotilo nekaj drugega. Tako kot vsak, sem najprej pogledal, kje je kaka moja slika, oz. kje je so uporabili kako mojo fotko. Proti koncu sem listal zmeraj hitreje, nisem mogel verjeti. Ko pa vidim na zadnjem listu fotke aktivatorjev, si mislim, aha, tu pa bo, pa tudi tu ni nič. Nekateri so na petih slikah, mene pa na nobeni.
Če s tem združim še, kako so se nekateri "zmotili" z mojim pozivnim znakom, mi začne delati domišlija...

Saj res, a kje piše, kdo je imel čez izbor fotografij?
73 de Andrej - S53MN
s58r

Odgovor Napisal/-a s58r »

Pozdravljeni.

Kar se same izbire slik tiče ( na barvni ovojnici ), moram prevzeti napake na svoj "konto".... Se opravičujem.
Napake so nastale kot posledica tega, da so se zadeve spreminjale vse do zadnjega trenutka
( od tega koliko barvnih strani bo sploh na razpolago ... do tiskarjeve zavrnitve posameznih slik in seveda moje izbire razpoložljivega materiala..... )
Po vseh pripetijah sem sploh vesel, da je zadeva zagledala "luč sveta" oz. prišla v roke našim radioamaterjem.....
Tako da celotni ekipi z Juretom na čelu iskrena hvala za vložen trud.

Seveda z delom nadaljujemo... kako in kaj je nenazadnje odvisno tudi od finančnih sredstev....
... o katerih pa v teh prazničnih dneh ne bomo razglabljali ..... hi.

Glavno je da delate, zadeve tudi zabeležite v sliki in besedi in ko bo prišel čas, vas obvestimo oz. zaprosimo za material,
katerega nameravamo objaviti. Če že drugega ne, obletnica našega delovanja bo kmalu tu in to si želimo obeležiti na primeren način.

73 de S58R - Rado
Odgovori