Torej iz sosednje Bohince se odpravim direktno na Veliki Snežni vrh, ki dejansko ni tako daleč stran a pot ni ravno najbolj enostavna.
Vrnem se nazaj do šrbine pod Škrapljo in nadaljujem naprej nad bivakom v smeri V.S.V. Pot je nekako markirana z rdečimi pikami in pa možici, vendar je potrebno biti zelo pozoren, da se jo ne zgreši, saj gre zelo cik-cak in pa gor in dol čez precej razpokan skalnar-ruševnat teren. Ponekod se je celo potrebno poprijeti skal in malček preplezati. Za ta recimo temu ravninski del sem porabil debelo uro. Ko se pot začne vzpenjat proti V.S.V. nam ostanejo samo še možici in vedno manj jih je. Nekje na 1800 pa jih sploh ni več ali pa jih jaz nisem videl. Tam sem tudi največkrat zgrešil kar se vidi spodaj iz tracka.
Vrh je izrazit, ne pretirano prostoren s skrinjico, v katero pa sem pozabil pogledati če je vpisna knjiga

Na UKV naredim Marjana S56IHX, S56JAZ/P s Košute in pa OE8YML Michaela. Slišal sem še S57S vendar me očitno ni slišal.
Ker vrh nima pretirano veliko aktivacij sem se potrudil tudi na 7-SSB, kjer sem bil za S57ILF tudi nova SOTA.
S seboj sem imel padalo, vendar sem ga moral nesti nazaj. Bil je namreč zelo lep dan brez sapice vetra in ob tako malo prostora vzlet pač ni mogoč. Pa drugič.

Zelo "naškrabano"

Tudi tukaj se kak ostanek najde

Na vrhu

Na vrhu

Prehojena pot tega dne