S52SOTA/P
Re: S52SOTA/P
19/6 ima PK-003 v logu S58R, samo on je delal pod S58SOTA/p, za Vinsko goro pa ne najdem v sota databazi.
Verjamem pa, da ima odgovor Rado.
Verjamem pa, da ima odgovor Rado.
73 de Andrej - S53MN
Pod S52SOTA/p je na omenjena datuma delal Boštjan, S52FT.
73 de S58R - Rado
P.S. Miloš kako je bilo na HAM RADO ... ?
73 de S58R - Rado
P.S. Miloš kako je bilo na HAM RADO ... ?
Miloš, pozdravljen.
Hvala za informacije.
Tudi sam si želim na sejem, vendar je žal trenutna situacija taka ( zaradi bolezni očeta ), da to, vsaj sedaj ni možno. Kar pa se tiče prisotnosti SOTA Slovenija na ZRS stojnici; kljub vsem "pripetijam" v ZRS-u, smo predvsem Slovenski radioamaterji....
Že sedaj je med SOTA združenji prisotna ideja o svojem rastavnem prostoru, tako da bomo videli kako naprej.
Če pa imaš kakšno fotko jo prosim objavi.
73 de S58R - Rado
Hvala za informacije.
Tudi sam si želim na sejem, vendar je žal trenutna situacija taka ( zaradi bolezni očeta ), da to, vsaj sedaj ni možno. Kar pa se tiče prisotnosti SOTA Slovenija na ZRS stojnici; kljub vsem "pripetijam" v ZRS-u, smo predvsem Slovenski radioamaterji....
Že sedaj je med SOTA združenji prisotna ideja o svojem rastavnem prostoru, tako da bomo videli kako naprej.
Če pa imaš kakšno fotko jo prosim objavi.
73 de S58R - Rado
Oj Miloš,
kako nam je ratalo, da smo se zgrešili
... Je bilo morda ravno takrat, ko sem šel iskat fiberglas za Radota? 
kako nam je ratalo, da smo se zgrešili

Jure S57XX
Ja, tudi sam sem šele v Loki ugotovil, da so mi pri RSGB-ju podtaknili Antenna Book s strganimi platnicami
... naj jih
vzame 

Jure S57XX
Hoj,
kot je že Rado napisal sem jaz delal iz obeh vrhov pod s52sota/p in G4BLH nimam v logu.
kot je že Rado napisal sem jaz delal iz obeh vrhov pod s52sota/p in G4BLH nimam v logu.