Čestitam Milošu S53X za preseženih 500 aktivatorskih točk in aktiviranih 108 hribov. Od tega 84 unikatnih.
Bravo!!!
Lp Boris
Čestitka
Re: Čestitka
Miloš, čestitke tudi iz moje strani.
Dosežek v katerega je bilo vloženo veliko truda in časa, predvsem v tako kratkem časovnem obdobju - enega leta.
Že res, da se najdejo posamezniki-aktivatorji z večjim številom doseženih toč. Vendar če pogledamo G so aktivni od 2004,
DL od 2005 ( o DM ne bi, ker njihovi rezultati niso realno primerljivi .... ).
Francozi so aktivni od 2007, pa še noben njihov aktivator ni dosegel Miloševega rezultata....
Osnovni namen SOTE, vsaj za večino, ni samo v doseganju števila točk, je pa vsekakor določeno merilo aktivnosti.
Potrebno pa je poudariti dejstvo, da je Miloš ne samo z doseganjem točk, predvsem z odličnimi filmi in reportažami,
kot tudi z ostalimi aktivnostmi, dal močan pečat prepoznavnosti SOTA Slovenija.
Zato, Miloš hvala lepa in še veliko lepih in uspešnih aktivacij, predvsem pa obilo osebnega zadovoljstva.
73 de S58R - Rado
Dosežek v katerega je bilo vloženo veliko truda in časa, predvsem v tako kratkem časovnem obdobju - enega leta.
Že res, da se najdejo posamezniki-aktivatorji z večjim številom doseženih toč. Vendar če pogledamo G so aktivni od 2004,
DL od 2005 ( o DM ne bi, ker njihovi rezultati niso realno primerljivi .... ).
Francozi so aktivni od 2007, pa še noben njihov aktivator ni dosegel Miloševega rezultata....
Osnovni namen SOTE, vsaj za večino, ni samo v doseganju števila točk, je pa vsekakor določeno merilo aktivnosti.
Potrebno pa je poudariti dejstvo, da je Miloš ne samo z doseganjem točk, predvsem z odličnimi filmi in reportažami,
kot tudi z ostalimi aktivnostmi, dal močan pečat prepoznavnosti SOTA Slovenija.
Zato, Miloš hvala lepa in še veliko lepih in uspešnih aktivacij, predvsem pa obilo osebnega zadovoljstva.
73 de S58R - Rado
Tudi moja čestitka.
73 de s57jj Janez
73 de s57jj Janez
Miloš,
tudi jaz se pridružujem čestitkam.
Moja ta mala hčerka ima na hrbtni strani majice napis: " Takih ne delajo več ! "
Cul z naslednjega hriba !
73's de Milan S58MU
tudi jaz se pridružujem čestitkam.
Moja ta mala hčerka ima na hrbtni strani majice napis: " Takih ne delajo več ! "
Cul z naslednjega hriba !
73's de Milan S58MU