Pomladanski radioamaterski sejem 2009
Pomladanski radioamaterski sejem 2009
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Pomladanski radioamaterski sejem 2009
Naš namen je, da se tudi letos udeležimo sejma z željo, da bi bil vsaj tako uspešen kot lansko leto. Nismo še dorekli vseh zadev, zato je vsaka ideja dobrodošla. Dušo prireditve dajete posamezniki z svojo prisotnostjo in idejami, tako kot je bilo to lani. Sabina, Miloš, Zvone.... prijetno ste presenetili , da ne rečem "šokirali" zamorjene HAM-ovske duše. Tiste dobrote so hitro pošle, pa ne zaradi tam prisotnih otrok ( nekdo je pač moral biti dežurni krivec ).
73 de S58R - Rado
73 de S58R - Rado
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Glavno je da pridete ...., se vidimo in kakšno rečemo.
lp
Rado
lp
Rado
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Hja, kot trenutno izgleda bodo zadeve šle v tej smeri, kot si jih nakazal. Upam, da kaj bolj sodeluje vreme. V mislih imam tudi vzpon na Pugled, ki se mu od junija dalje slabo piše ...
Jure S57XX
Pozdravljeni.
Ker je naš namen, sodelovati na sejmu tudi letos in še preden predstavimo načrt aktivnosti, prosim, če lahko do torka zvečer potrdite, kdo in kako bi lahko posameznik prispeval k celotni zadevi...
- kdo od aktivatorjev bo prisoten na sejmu ?
- kdo lahko prispeva svoj del opreme za predstavitev ( tudi diplome ali karkoli je povezano z SOTA ) ?
- še kakšna ideja ?
Prav tako naprošam vse, ki imajo slike ali filme, da jih pošljejo Juretu - S57XX, do torka zvečer.
Prosim, da mi informacije posredujete tukaj, ali pa na ZS.
73 de S58R - Rado
Ker je naš namen, sodelovati na sejmu tudi letos in še preden predstavimo načrt aktivnosti, prosim, če lahko do torka zvečer potrdite, kdo in kako bi lahko posameznik prispeval k celotni zadevi...
- kdo od aktivatorjev bo prisoten na sejmu ?
- kdo lahko prispeva svoj del opreme za predstavitev ( tudi diplome ali karkoli je povezano z SOTA ) ?
- še kakšna ideja ?
Prav tako naprošam vse, ki imajo slike ali filme, da jih pošljejo Juretu - S57XX, do torka zvečer.
Prosim, da mi informacije posredujete tukaj, ali pa na ZS.
73 de S58R - Rado
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsi moramo priznati, da po dobri aktivaciji paše dobra hrana. K SOTA predstavitvi pa spada tudi kaj sladkega. Obljubim, da se bom potrudila v tej smeri. Na ta način se bomo malo oddolžili tudi tistem, ki se s SOTO še ne ukvarjajo, nam pa pomagajo, da so naše aktivacije bolj zanimive. Če na sejem pridem, še ne vem. Čez dva dni mi snamejo tale inkvizicijski škorenj. Od nadaljnjega počutja pa bo odvisna tudi moja udeležba.
73, Sabina S57BNX
73, Sabina S57BNX
Jaz pridem z opremo, ki jo običajno vlačim s sabo.
Jure S57XX