S5 SOTA koledar 2009
S5 SOTA koledar 2009
Bi malo razmislili o tem in določili prostovoljca, ki bi to speljal, HI ?
Le kot ideja v teh AntiSOTA deževnih dneh!
Le kot ideja v teh AntiSOTA deževnih dneh!
Re: S5 SOTA koledar 2009
Se bi kar javil, vendar mi ni prav jasno kaj si mislil s tem. Če imaš v mislih kdaj bi kdo šel na kak hrib bo malo težka, saj še kaj bo jutri za malico ne vem.
koledar prireditev morda....
lp Boris
koledar prireditev morda....
lp Boris
Hmmmm, ker gre leto h koncu je Miloš morda mislil "pravi" koledar? Tak za na zid?
Jure S57XX
Ja tako sem mislil. Za na zid!
Pozdravljeni.
Sem obljubil in obljuba dela dolg. V nastajanju je koledar za 2009. Prosil bi aktivatorje in aktivatorko za fotografije. In sicer večji format samo gore in več slik manjših formatov z nami , postajami, antenami, z živalmi oz vse kar je povezano s SOTA-o. Če kdo premore tudi kaj zimskega vsaj gore od daleč. Pod sliko mi napišite kje je bila posneta in kdo je avtor. Vse mi pošljite na moj E-mail naslov:
slokar.boris(a)gmail.com
Da ne bodo samo moje fotografije...hi...
Vsem se zahvaljujem.
lp Boris S54Q
Sem obljubil in obljuba dela dolg. V nastajanju je koledar za 2009. Prosil bi aktivatorje in aktivatorko za fotografije. In sicer večji format samo gore in več slik manjših formatov z nami , postajami, antenami, z živalmi oz vse kar je povezano s SOTA-o. Če kdo premore tudi kaj zimskega vsaj gore od daleč. Pod sliko mi napišite kje je bila posneta in kdo je avtor. Vse mi pošljite na moj E-mail naslov:
slokar.boris(a)gmail.com
Da ne bodo samo moje fotografije...hi...
Vsem se zahvaljujem.
lp Boris S54Q
Z Borisom S54Q sva se danes slišala po 900 MHz, in sva se dogovorila, da me obvesti takoj, ko bo dobil koledarje. To naj bi bilo ali v ponedeljek oziroma v nedeljo.
Sam se bom odpeljal proti Wajdušni po koledarje.
Če je še kdo zainteresiran, gre lahko z mano, lahko se pa tudi dogovorimo, da mu jih prinesem.
ne bom podpiral pošte.press
Če je še kdo zainteresiran, gre lahko z mano, lahko se pa tudi dogovorimo, da mu jih prinesem.
73 de Andrej - S53MN
Napaka.S53MN napisal/-a:Z Borisom S54Q sva se danes slišala po 900 MHz, in sva se dogovorila, da me obvesti takoj, ko bo dobil koledarje. To naj bi bilo ali v ponedeljek oziroma v nedeljo.
Dogovorila sva se da se midva vidiva v nedeljo ali ponedeljek. Koledarji so že v Ajdovščini.
lp Boris
Boris zame prosim dva izvoda.
LP S51UJ
LP S51UJ
Koledar je že doma in tudi v S53APR menda že visi.
Hvala, Boris, za prijazen sprejem, prijeten klepet.
Vesel sem, da smo se spoznali
73 de Andrej S53MN
Hvala, Boris, za prijazen sprejem, prijeten klepet.
Vesel sem, da smo se spoznali
73 de Andrej S53MN
73 de Andrej - S53MN