S5/TK-023 Goli vrh
Moderator: s58r
Re: S5/TK-023 Goli vrh
Lepo je prebrat kaj o srečanju. Si bom moral ogledati to obrambno linijo ob priliki.
lp Boris S54Q
lp Boris S54Q
Boris, če se boš kaj dogovarjal za obisk linije je verjetno najbolje, da kontaktiraš Milana S58MU. Milan in Zvone sta prav lepo zorganizirala vse skupaj. Le časa jima je zmanjkalo, da bi se še za lepše vreme domenilas54q napisal/-a:Lepo je prebrat kaj o srečanju. Si bom moral ogledati to obrambno linijo ob priliki.
lp Boris S54Q

Jure S57XX
Lp !
Upam, da so bili ostali udeleženci SOTA odprave zadovoljni. Na žalost se edino vreme ni najbolj vklopilo v dogajanje !
Komentarjev in samega opisa dogajanja ne mislim pisati. To bom prepustil drugim, ki so bili na tej liniji prvič in jo drugače vidijo kot jaz, saj sem bil letos že četrtič in v mesecu novembru me čaka še ena, hi !
V kolikor bo interes lahko ponovimo zadevo !
73's de Milan S58MU
Upam, da so bili ostali udeleženci SOTA odprave zadovoljni. Na žalost se edino vreme ni najbolj vklopilo v dogajanje !
Komentarjev in samega opisa dogajanja ne mislim pisati. To bom prepustil drugim, ki so bili na tej liniji prvič in jo drugače vidijo kot jaz, saj sem bil letos že četrtič in v mesecu novembru me čaka še ena, hi !
V kolikor bo interes lahko ponovimo zadevo !
73's de Milan S58MU