Uporaba klicnega znaka S50AAA

Moderator: s58r

Odgovori
s58r
Prispevkov: 276
Pridružen: 10 Maj 2008, 18:27

Uporaba klicnega znaka S50AAA

Odgovor Napisal/-a s58r »

S50AAA je klicni znak radiokluba SOTA Slovenija, Lahko ga uporablja skupina članov RK SOTA Slovenije ( npr. SOTA ekspedicije doma in tujini, promocijske prireditve …) ali posamezni član kluba, tako v primeru »klasičnih« aktivacij, kot priložnostnih trenutkih ).

1. Zahtevo za uporabo klicnega znaka je potrebno najaviti na našem e-mail-u (radioklub_s50aaa@googlegroups.com), v njej pa naj bo navedeni datum, čas aktivacije od-do in referenčna oznaka vrha. Priporočeno je, da se zahtevo posreduje vsaj 24 ur pred izvedbo aktivacije.

2. Prednost uporabe znaka imajo skupine uporabnikov pred posameznikom.

3. V primeru večjega števila zahtev za isti termin, se upošteva čas oddaje zahteve.

4. Uporaba klicnega znaka je odobrena po potrditvi predsednika RK SOTA Slovenija, katera bo posredovana na e-mail listo članov RK SOTA Slovenija.

5. Uporabniki so po odobritvi uporabe klicnega znaka dolžni najavo aktivacije naznaniti na forum.sota.si ( tema : Napovedane aktivnosti ) in na SOTAwatch2 ( http://www.sotawatch.org/ ), vsaj 12 ur pred izvedbo aktivacije.

6. Pozivamo uporabnike klicnega znaka S50AAA, da se vedejo v skladu z radioamaterskim kodeksom in da se zavedajo, da na ta način predstavljajo vse nas – S5 SOTA aktivatorje.

7. Vse zveze izvedene aktivacije je potrebno vnesti v SOTA bazo ( prijavi se pod svojim znakom, znak ki ga je uporabil, pa navede S50AAA ).

8. LOG je potrebno posredovati RK SOTA Slovenija ( na: S50AAA@sota.si ), najkasneje v 48. urah po zaključku aktivacije. Poročilo o aktivaciji je potrebno objaviti na http://forum.sota.si ( tema : Izvedene aktivacije vrhov).

9. Uporabniki klicnega znaka S50AAA so dolžni sami odposlati QSL kartice, katere so lahko klubske ali pa jih izdelajo sami ( obvezen je le logo RK SOTA Slovenija ).

Ta pravila so začasna in se bodo dopolnjevala v skladu z potrebnimi spremembami.


Za RK SOTA Slovenija
Rado, S58R

s58r
Prispevkov: 276
Pridružen: 10 Maj 2008, 18:27

QSL S50AAA

Odgovor Napisal/-a s58r »

QSL kartice RK SOTA Slovenija so izdelane v ležeča in pokončna varianta.
Zainteresirani člani kluba jih lahko prevzamejo na srečanjih članov ali pa po pošti .....

Slika

Slika

Odgovori