S5/BR-001 Veliki Snežnik in Velika Slivnica, S5/RG-009
Moderator: s58r
S5/BR-001 Veliki Snežnik in Velika Slivnica, S5/RG-009
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 15:01, skupaj popravljeno 5 krat.
Re: Veliki Snežnik, S5/BR-001 in Velika Slivnica, S5/RG-009
Le majhen popravek. Prvi aktivator BR-001 je bil Jure S57XX, 19.avgusta letos.
S53X nima kaj dodati k sliki terenca, ki misli, da so gore njegova last in si jih s takimi napisi in upam, da ne tudi z dejanji prisvaja. Hkrati pa sam sebe negira, ko jih obiskuje in zasmraja vse dokler se mu še vrtijo 4x4 kolesa.
Glede vajine aktivacije pa... bravo, ni kaj dodati. Kdor ne izkusi, ta težko verjame!
ps
odgovor sem iz LEA foruma prenesel sem, ker mi je tukajšnji kotiček spleta bolj domač.
S53X nima kaj dodati k sliki terenca, ki misli, da so gore njegova last in si jih s takimi napisi in upam, da ne tudi z dejanji prisvaja. Hkrati pa sam sebe negira, ko jih obiskuje in zasmraja vse dokler se mu še vrtijo 4x4 kolesa.
Glede vajine aktivacije pa... bravo, ni kaj dodati. Kdor ne izkusi, ta težko verjame!

ps
odgovor sem iz LEA foruma prenesel sem, ker mi je tukajšnji kotiček spleta bolj domač.
.
Zadnjič spremenil S57D, dne 26 Maj 2010, 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Bravo Miloš in Sabina,
Miloš, tole z Američani, super, čestitam. Za nas, ki bomo šele začeli zdraven trogat KV opremo super vzpodbuda, da se tudi z qrp in doma narejenim dipolom, da narediti kakšna daljša zveza.Razmere na Snežniku trenutno res niso vzpodbudne, ga bom rajši napadel drugo leto poleti, hi.
73, Lukas
Miloš, tole z Američani, super, čestitam. Za nas, ki bomo šele začeli zdraven trogat KV opremo super vzpodbuda, da se tudi z qrp in doma narejenim dipolom, da narediti kakšna daljša zveza.Razmere na Snežniku trenutno res niso vzpodbudne, ga bom rajši napadel drugo leto poleti, hi.
73, Lukas
Ti ga boš napadel drugo leto, jaz ga bom pa danesS57LU napisal/-a:Razmere na Snežniku trenutno res niso vzpodbudne, ga bom rajši napadel drugo leto poleti, hi.
73, Lukas

Čestitke Sabini in Milošu. Pa dobrodošla oba v Klubu 100

73 de Andrej - S53MN