S5/JA-009 Rjavina

Moderator: s58r

Odgovori
s53xx
Prispevkov: 354
Pridružen: 16 Jun 2008, 12:26

S5/JA-009 Rjavina

Odgovor Napisal/-a s53xx »

Sodelavec se je odpravljal na svoj prvi naskok na Triglav in z veseljem sem se mu pridružil. Sprva sploh nisem pomislil na kako HAM udejstvovanje saj mi aktivacija Triglava ni dišala, a sem kasneje dobil idejo, da bo dovolj časa za Rjavino.

Štartava malo pred šesto v Vratih in po Tominškovi na vrh in nazaj na Kredarico. Tam se posloviva, sam pa napredujem v smeri Staničeve koče čez Rži, kjer kupim nekaj nekaj tekočine.
Pri koči se spočijem in odločim, da Rjavino napadem po severni strani – po ferati katero je opisal že S57MS. Od Staničeve koče se spustim precej na okoli 2100m in potem direktno proti SOTA vrhu Rjavine. Glede na to da sem imel še nekaj časa se grem še vpisat v vpisno knjigo, vendar je ta vrh vse prej kot blizu, ali pa sem imel samo tak občutek zaradi utrujenosti.
Po vpisu se vrnem na zahodni vrh in na prostornem vrhu tik ob potki postavim anteno.

Lep sončen dan, z blagim vetrom in čudovitim razgledom mi omogoča dolgo aktivnost na vrhu. V log uspem spraviti lepo število zvez na vseh razpoložljivih področjih.

Vračam se po grebenu proti Staničevi koči, vendar na nekakšnem sedlu zavijem po nemarkirani potki preko melišča v smeri Kota oz. nazaj na pot dolina Kot – Staničeva koča in tako naredim nekakšno pentljo.

Vračam se v dolino Kot in naprej po vsej dolini do glavne ceste Mojstrana-Radovna, kjer me malo pred deveto zvečer pobere žena.

Hvala vsem za zveze, 73!

Slik trenutno ne morem pripeti, ker mi forum ne pusti. :?:

Uporabniški avatar
s57xx
Prispevkov: 1066
Pridružen: 19 Maj 2008, 08:08
Kraj: Škofja Loka

Re: S5/JA-009 Rjavina

Odgovor Napisal/-a s57xx »

Sem preveril to s priponkami in res ne gre. Ker se ni spreminjalo nič obstaja možnost, da se je zafilal razpoložljiv prostor za priponke. Boš moral nekam naložiti in narediti povezave ...
Jure S57XX

s53xx
Prispevkov: 354
Pridružen: 16 Jun 2008, 12:26

Re: S5/JA-009 Rjavina

Odgovor Napisal/-a s53xx »

Ja Jure očitno sem res zapolnil kvoto s slikami.

Po dolgem času sem nekako uredil zadevo, spodaj slike aktivacije in tokrat, ko je na voljo nekaj več prostora, v malo večjem formatu.
Seveda bo na ta račun tudi kakšna slikca več. :)


Slika
Slika
Slika
rdeča=pot vzpona, zelena=pot spusta

lp
Slavc

Odgovori