S5/CP-036 Črni vrh

Moderator: s58r

Odgovori
s53xx
Prispevkov: 354
Pridružen: 16 Jun 2008, 12:26

S5/CP-036 Črni vrh

Odgovor Napisal/-a s53xx »

Pozdrav!

Po dolgem času se spodobi da končno objavim opise aktivacij. Kaj se je točno dogajalo sem že veliko pozabil, a tistih posebnih stvari ne pozabiš nikoli. Razlog za zamudo je odpoved diska na prenosniku, tako da sem zgubil kar nekaj podatkov, med njimi so tudi slike iz štirih SOTA aktivacij. K sreči sem jih nekaj poslal tudi prijateljem, tako da sem dobil vsaj določene stvari nazaj.
Črni vrh sem si tokrat izbral za destinacijo prav z namenom družinske aktivacije. Sprva sem nameraval iti sam s štartom direktno iz parkirišča na Soriški, a smo zaradi naših malih vzeli dostop točno tako kot opisujeta S57BNX in S57XX v svojih poročilih. Skratka od avta do vrha imeli dobrih 20 min hoje po dokaj strmi vlaki. Nastanim se nekje sredi grebena, tako da je bilo čim bolj odprto.
Na frekvenci ni bilo prav preveč živo, slabšemu delu pa sta botrovala tudi naša mala dva, ker sta na vsak načih hotela biti zraven in pritiskati na vse gumbe kar sta jih videla.
Povratek je sledil po isti poti do avta, ter čez Jelovico nazaj domov.
Čeprav sem imel s seboj fotoaparat s katerim sem naredil kar nekaj slik, sem kasneje vse slike izgubil zaradi nesreče z diskom.

LP
Slavc

Odgovori