S5/TK-037 Debeli Hrib

Moderator: s58r

Odgovori
s54q
Prispevkov: 317
Pridružen: 20 Maj 2008, 21:24
Kontakt:

S5/TK-037 Debeli Hrib

Odgovor Napisal/-a s54q »

Po nekaj mesečni prekinitvi so me končno spet zasrbeli prsti in zanimalo me je, če mi taster sploh še deluje. Nekaj ur starega dopusta in stvar je bila realizirana. Odpravil sem se na krajši potep po Nanosu, cilj pa je bil Debeli Hrib.
Slika

Pot me je vodila skozi Vrhpolje, Sanabor, mimo Blažona po makadamu do parkirnega mesta pod hribom. Od tu nas pot pelje po gozdu navzgor do vrha. To sem vsaj misli dokler nisem prižgal GPS-a in ugotovil, da sploh nisem na pravem vrhu. Ker pa smo eni poštenjaki :D sem se odpravil na pol ure oddaljen pravi vrh. Na Vrhu Debelega Hriba ni nič kaj zanimivega. Ni razgleda, muhe te napadajo, koprive pikajo... Malo bolj človeško je po Miloševih besedah takrat, ko je antena postavljena in se iz postaje zasliši piskanje in cviljenje.

Sicer sem bil siguren, da me je znanje CW malo zapustilo po sedmih mesecih, vendar pa temu ni bilo tako. Sem pa tokrat imel za čuda več problemov z oddajo. Kar nekajkrat sem pri oddajanju moral pomisliti, kako sploh izgleda kakšna številka ali črka.
Malo več smole, kot z izkanjem vrha sem imel z iskanjem avtomobila. Ker ga ni bilo tam, kjer sem ga pustil sem vseeno prižgal GPS in ga dolgo prepričeval, da se je zmotil. Vendar se ni. Izgleda da so marsovci preselili kompletno parkirišče z mojim avtom vred. :mrgreen:

Malo več teksta z opisom video zapisa najdete na moji spletni strani. Za tiste, bolj lene prilagam spodaj link do videota in do moje spletne strani.

VIDEO:...
Splet...

Boris, S54Q

Odgovori