S5/CP-015 Črvov vrh

Moderator: s58r

Odgovori
s53xx
Prispevkov: 380
Pridružen: 16 Jun 2008, 12:26

S5/CP-015 Črvov vrh

Odgovor Napisal/-a s53xx »

Po pregledu opisov iz SOTA vrhov, ki jih hranim zase sem opazil, da mi manjkata dva in sicer za Črvov vrh in Mali Golak. Aktivacije sem naredil že davno a sem se odločil da vseeno malo pobrskam po spominu in napišem vsaj nekaj malega, tako da sem 100% »pokrit« z opisi.

Na Črvov vrh smo se odpravili družinsko v avgustu (2016). Spomladi se nam je pridružil še en »član« družine z imenom Roni, Rony, Roony, no v bistvu ne znam napisati imena, skratka kličemo ga Roni in je bil zelo vesel, da se nam je lahko pridružil.
Dostopali smo preko Cerknega, Zakriža, Jasenic, Bukovega in naprej preko Bukovskega vrha. Avto parkiramo pri nekem vikendu od koder nas prijazen možakar usmeri po nekakšni potki skozi gozd na vrh. Hoda smo imeli za kake pol ure zelo počasne hoje.
Na vrhu čudoviti razgledi, lepa razgledna ploščad z informativnimi tablami, skratka super edino moteč je stolp in ne samo zaradi razgleda temveč se je poznalo tudi na frekvenci, saj je bil ničvredni Baofeng zopet predmet zaničevanja.
Na poti nazaj si ogledamo še BIG-GUN lokacijo na Gorskem vrhu. Naredimo tudi nekakšen krog in sicer se vračamo po severni strani Kojce skozi vas Zakojca, za katero verjamem da ste že slišali, in potem naprej preko Gorij in Trebenč v Cerkno.
Čudovit dan, priporočam za družine z malimi otroki, za kolesarje in za ljubitelje lepih razgledov. Za SOTA-še pa ni ne vem kaj, mogoče za turbo-aktivatorje :)

Slika
Slika
Slika

Odgovori