Razen pod vrhom je pot bolj položna, primerna tudi za MTB. Parkrat gre tudi malo navzdol. Prejšni dan je tu snežilo, tako da je nekje po poti po primorsko še malček snega. V snegu, pa tudi v blatu so se videle kolesnice junaškega gorskega kolesarja.
Pogled navzgor

Pogled navzdol

Vrh velike Vremščice

Kot pokaže slika, je bila zgoraj megla, kakšno sonce? Pa mraz in malo burje, skratka bbrrrrr. Z rokavicami na rokah sem naredil 14 zvez na 2m, na 70cm in 4m pa nisem slišal nikogar. Malo tudi vzrok pokvarjena teleskopska antena za 70cm.
Na KV zaradi mraza, vetra in časovne stiske spoh nisem poskusil, oprema je ostala v nahrbtniku. Moram pa najti drugo rešitev za pritrditev žoka z ribiško palico na nahrbtnik, ker bi ga kmalu izgubil.
Hitro sem se pobral dol, da sem ujel moje. Ti so na vrhu takoj obrnili nazaj v dolino.
Nekaj časa za fotografiranje je pa še bilo
Kot pokaže slika, je bila zgoraj megla, kakšno sonce? Pa mraz in malo burje, skratka bbrrrrr. Zaslužene 3 točke bonusa. Z rokavicami na rokah sem naredil 14 zvez na 2m, na 70cm in 4m pa nisem slišal nikogar. Malo tudi vzrok pokvarjena teleskopska antena za 70cm.
Na KV zaradi mraza, vetra in časovne stiske spoh nisem poskusil, oprema je ostala v nahrbtniku. Testiral le prenašanje. Moram pa najti drugo rešitev za pritrditev žoka z ribiško palico na nahrbtnik, ker bi ga kmalu izgubil.
Hitro sem se pobral dol, da sem ujel moje. Ti so na vrhu takoj obrnili nazaj v dolino.
Nekaj časa za fotografiranje je pa še bilo.
osamelec

vnuka

sledi kolesa

sončni zahod

Pri pisanju v forum me je spet izvrglo, kot že včeraj. Res, da sem sproti shranjeval v Word, a mi je izostalo večina linkov za fotografije.
Pozdrav
Bojan