Nisem mogel bit doma v tako lepem vremenu. Že dan prej sva se s Petrom dogovorila, da greva od doma ob sedmih zjutraj.
Pot naju je vodila iz Lokavca proti Predmeji in nato peš na Čaven. Veliki Modrasovec je oddaljen samo še 20 minut.
Na vrhu lahko postavimo tako anteno kot želimo, saj je prostora dovolj.
Seveda je več na moji spletni strani. Slike so, tekst tudi, video pa bo v prihodnjih dneh. Bljižnica je tukaj
S tem sem svoj cilj za letos izpolnil. Cilj je bil vsaj 100 aktivatorskih točk in čez 23000 višinskih metrov v samo 13 aktivacijah.
Kar bo letos več, bo bonus
Lp Boris S54Q
S5/TK-007 Veliki Modrasovec
Moderator: s58r
Re: S5/TK-007 Veliki Modrasovec
Lepo!
Eni lovijo jutranje, drugi bolj popoldansko sonce. Zagotovo bolj prijeten pohod, kot prejšnjikrat na Golak.
Glede svinčnikov so pa že Rusi pogruntali, da so bolj zanesljivi - tudi za vesolje, ne zgolj za SOTA frike
Eni lovijo jutranje, drugi bolj popoldansko sonce. Zagotovo bolj prijeten pohod, kot prejšnjikrat na Golak.
Glede svinčnikov so pa že Rusi pogruntali, da so bolj zanesljivi - tudi za vesolje, ne zgolj za SOTA frike
Jure S57XX
Re: S5/TK-007 Veliki Modrasovec
Iz malo materiala, ki je bil na voljo sem naredil SOTA video.
Bljižnica je tukaj.
Hvala vsem za zvezo in vsenm skupaj želi trojček S54Q, yl and Vid vesel Božič in HNY.
Lp Boris S54Q
Bljižnica je tukaj.
Hvala vsem za zvezo in vsenm skupaj želi trojček S54Q, yl and Vid vesel Božič in HNY.
Lp Boris S54Q