S5/KA-013 Velika Golica

Moderator: s58r

Odgovori
s57x
Prispevkov: 272
Pridružen: 09 Jun 2008, 15:40

S5/KA-013 Velika Golica

Odgovor Napisal/-a s57x »

Po petnajstih letih sem ponovno stal na tem hribu. Kaj dosti se ni spremenilo, le planinska kultura je neprimerno slabša, kot nekoč. Vsaj zame je to precej moteča stvar. Pa kaj hočemo, tako je življenje. Sila smešno se mi je zdelo, da je večina ljudi, namesto da bi odzdravili, bulila vame, češ, od kje me pa ta dedec pozna?
Poti ne bom opisoval, saj je identična Juretovi. Po dolgem času sva "radioamatirala" z, to pa že moram napisati, starim planinskim tovarišem Matejem. Tudi štiri letna sestrica Nina je pot prehodila brez pomoči, le enkrat proti koncu, tam nad kočo, je bilo potrebno potrebno par besed spodbude. Še nekaj se je zgodilo pa o tem ne bi poročal.

Slika

Prav prijetno je bilo srečanje z Dušanom S51WX in njegovo boljšo polovico. Imeli smo pravo MM aktivacijo! (TNX in HPE CU SN!)

Slika

Ne tako oddaljeno grmenje je botrovalo turbo aktivaciji. Kasneje se je sicer izkazalo, da bi na vrhu lahko vendarle ostal dlje časa; ampak, le zakaj bi reskiral!? SRI, take aktivacije niso v moji navadi. Upam, da se revanširam enkrat izven sezone. Menda sem takrat, ko je nastala ta slika, govoril v enem tujem jeziku (namenjeno je bilo vremenu):

Slika


73 Jurij, s57x

Odgovori