S5/CP-036 Črni vrh

Moderator: s58r

S5/CP-036 Črni vrh

OdgovorNapisal/-a s53xx » 20 Jul 2010, 20:10

Pozdrav!

Po dolgem času se spodobi da končno objavim opise aktivacij. Kaj se je točno dogajalo sem že veliko pozabil, a tistih posebnih stvari ne pozabiš nikoli. Razlog za zamudo je odpoved diska na prenosniku, tako da sem zgubil kar nekaj podatkov, med njimi so tudi slike iz štirih SOTA aktivacij. K sreči sem jih nekaj poslal tudi prijateljem, tako da sem dobil vsaj določene stvari nazaj.
Črni vrh sem si tokrat izbral za destinacijo prav z namenom družinske aktivacije. Sprva sem nameraval iti sam s štartom direktno iz parkirišča na Soriški, a smo zaradi naših malih vzeli dostop točno tako kot opisujeta S57BNX in S57XX v svojih poročilih. Skratka od avta do vrha imeli dobrih 20 min hoje po dokaj strmi vlaki. Nastanim se nekje sredi grebena, tako da je bilo čim bolj odprto.
Na frekvenci ni bilo prav preveč živo, slabšemu delu pa sta botrovala tudi naša mala dva, ker sta na vsak načih hotela biti zraven in pritiskati na vse gumbe kar sta jih videla.
Povratek je sledil po isti poti do avta, ter čez Jelovico nazaj domov.
Čeprav sem imel s seboj fotoaparat s katerim sem naredil kar nekaj slik, sem kasneje vse slike izgubil zaradi nesreče z diskom.

LP
Slavc
s53xx
 
Prispevkov: 302
Pridružen: 16 Jun 2008, 10:26

Vrni se na CP - Škofjeloško, Cerkljansko in Polhograjsko hribovje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron